Sidor som handlar om wordpress

PHP

PHP – Internets ryggrad Det uppskattas att omkring 80% av webbplatserna på internet använder sig av PHP på ett eller annat sätt. PHP är ett beprövat och välanvänt programmeringsspråk som lämpar sig särskilt till webbsidor. En del säkerhetsbrister har funnits genom åren, men de har blivit åtgärdade löpande på grund av språkets popularitet. Exempel på… Läs mera »

Moderna & snygga hemsidor

Vill ni ha en snygg och funktionell hemsida? Vi hjälper er att skapa en användarvänlig och snygg hemsida som speglar er verksamhet och framhäver ert varumärke. Vi finns med från ax till limpa, så ni behöver inte tänka på varken designprocessen, utvecklingen, eller webbhostingen – om ni inte vill förstås. En webbsida, alla enheter I… Läs mera »

Din externa IT-avdelning

Behöver ni verkligen en egen IT-avdelning? IT och digital utveckling är en nödvändighet för alla företag. En intern IT-avdelning är dock inte alltid motiverat, särskilt inte för mindre företag. KA50 Design kan vara er externa IT-avdelning. Vi finns där när ni behöver hjälp och ger er professionell service i alla lägen. Vi kan hjälpa er… Läs mera »