Sidor som handlar om webbutveckling

Angular

Angular – Webbapplikationernas hjälte Angular är ett ramverk utvecklat av Google som förenklar utvecklingen av webbapplikationer och mobilappar. Angular utnyttjar kraften i programmeringsspråket TypeScript, vilket gör det till ett populärt och flexibelt ramverk. AngularJS AngularJS är den första versionen av Angular. Detta ramverk drivs endast av Javascript men är fortfarande populärt och används fortfarande.

Mjukvara och systemutveckling

Modern mjukvara med de senaste teknikerna Vi använder oss av de senaste teknikerna när vi utvecklar skräddarsydda mjukvarusystem. Vår approach till mjukvaruutveckling gör slutprodukten plattformsoberoende, skalbar, och säker. En bred repertoar När det gäller mjukvara så är det viktigt att använda rätt verktyg till rätt uppgift. Vi jobbar med följande tekniker och programmeringsspråk: NodeJS NodeJS… Läs mera »

Din externa IT-avdelning

Behöver ni verkligen en egen IT-avdelning? IT och digital utveckling är en nödvändighet för alla företag. En intern IT-avdelning är dock inte alltid motiverat, särskilt inte för mindre företag. KA50 Design kan vara er externa IT-avdelning. Vi finns där när ni behöver hjälp och ger er professionell service i alla lägen. Vi kan hjälpa er… Läs mera »