Sidor som handlar om webbapplikationer

Angular

Angular – Webbapplikationernas hjälte Angular är ett ramverk utvecklat av Google som förenklar utvecklingen av webbapplikationer och mobilappar. Angular utnyttjar kraften i programmeringsspråket TypeScript, vilket gör det till ett populärt och flexibelt ramverk. AngularJS AngularJS är den första versionen av Angular. Detta ramverk drivs endast av Javascript men är fortfarande populärt och används fortfarande.

TypeScript

TypeScript – Javascript på steroider Javascript är ett väldigt flexibelt och användbart språk i sig. TypeScript är en förlängning av Javascript och tillför många funktioner och verktyg som förenklar och påskyndar utvecklingen av mjukvara. TypeScript blir särskilt kraftfullt om man använder det i kombination med andra tekniker som Angular, NativeScript, och NodeJS.

Moderna & snygga hemsidor

Vill ni ha en snygg och funktionell hemsida? Vi hjälper er att skapa en användarvänlig och snygg hemsida som speglar er verksamhet och framhäver ert varumärke. Vi finns med från ax till limpa, så ni behöver inte tänka på varken designprocessen, utvecklingen, eller webbhostingen – om ni inte vill förstås. En webbsida, alla enheter I… Läs mera »