Sidor som handlar om programmeringsspråk

Angular

Angular – Webbapplikationernas hjälte Angular är ett ramverk utvecklat av Google som förenklar utvecklingen av webbapplikationer och mobilappar. Angular utnyttjar kraften i programmeringsspråket TypeScript, vilket gör det till ett populärt och flexibelt ramverk. AngularJS AngularJS är den första versionen av Angular. Detta ramverk drivs endast av Javascript men är fortfarande populärt och används fortfarande.

C#

C# – Microsofts stolthet C# utvecklas av Microsoft och är en del av .NET-plattformen. Språket är objektorienterat, beprövat, och stabilt. C# har tidigare bara kunnat köras på Windows-plattformar, men efter att .NET-Core lanserades med öppen källkod så har C#-baserade applikationer kunnat köras under vilket operativsystem som helst. C# lämpar sig både till skrivbordsapplikationer och webbapplikationer… Läs mera »

PHP

PHP – Internets ryggrad Det uppskattas att omkring 80% av webbplatserna på internet använder sig av PHP på ett eller annat sätt. PHP är ett beprövat och välanvänt programmeringsspråk som lämpar sig särskilt till webbsidor. En del säkerhetsbrister har funnits genom åren, men de har blivit åtgärdade löpande på grund av språkets popularitet. Exempel på… Läs mera »

TypeScript

TypeScript – Javascript på steroider Javascript är ett väldigt flexibelt och användbart språk i sig. TypeScript är en förlängning av Javascript och tillför många funktioner och verktyg som förenklar och påskyndar utvecklingen av mjukvara. TypeScript blir särskilt kraftfullt om man använder det i kombination med andra tekniker som Angular, NativeScript, och NodeJS.

NodeJS

NodeJS – Javascript utanför webbläsaren Javascript är ett flexibelt programmeringsspråk vars popularitet har växt för varje år. Språket är mest känt för sin användning på hemsidor, där det möjliggör komplexa och avancerade applikationer som kan köras i webbläsaren. NodeJS möjliggör körning av Javascript  utanför webbläsaren. Detta gör att man kan skriva servermjukvara, skrivbordsapplikationer, API:er, mobilappar,… Läs mera »

Mjukvara och systemutveckling

Modern mjukvara med de senaste teknikerna Vi använder oss av de senaste teknikerna när vi utvecklar skräddarsydda mjukvarusystem. Vår approach till mjukvaruutveckling gör slutprodukten plattformsoberoende, skalbar, och säker. En bred repertoar När det gäller mjukvara så är det viktigt att använda rätt verktyg till rätt uppgift. Vi jobbar med följande tekniker och programmeringsspråk: NodeJS NodeJS… Läs mera »