Sidor som handlar om microsoft

C#

C# – Microsofts stolthet C# utvecklas av Microsoft och är en del av .NET-plattformen. Språket är objektorienterat, beprövat, och stabilt. C# har tidigare bara kunnat köras på Windows-plattformar, men efter att .NET-Core lanserades med öppen källkod så har C#-baserade applikationer kunnat köras under vilket operativsystem som helst. C# lämpar sig både till skrivbordsapplikationer och webbapplikationer… Läs mera »

TypeScript

TypeScript – Javascript på steroider Javascript är ett väldigt flexibelt och användbart språk i sig. TypeScript är en förlängning av Javascript och tillför många funktioner och verktyg som förenklar och påskyndar utvecklingen av mjukvara. TypeScript blir särskilt kraftfullt om man använder det i kombination med andra tekniker som Angular, NativeScript, och NodeJS.

Mjukvara och systemutveckling

Modern mjukvara med de senaste teknikerna Vi använder oss av de senaste teknikerna när vi utvecklar skräddarsydda mjukvarusystem. Vår approach till mjukvaruutveckling gör slutprodukten plattformsoberoende, skalbar, och säker. En bred repertoar När det gäller mjukvara så är det viktigt att använda rätt verktyg till rätt uppgift. Vi jobbar med följande tekniker och programmeringsspråk: NodeJS NodeJS… Läs mera »