Sidor som handlar om javascript

Collector Checkout för Node.js

Jag har utvecklat en ny betalningsmodul för användning i Node.js. Modulen erbjuder enkel integration med Collector Checkout. Den finns på min Github: https://github.com/emilisaksson/collector-checkout Modulen kan installeras via npm: npm install –save collector-checkout Kolla gärna på NPM-sidan eller Github för dokumentation och exempel. https://www.npmjs.com/package/collector-checkout    // Emil

Node.js-modul för Billmate

Jag har utvecklat en modul för Billmate för användning i Node.js. Modulen erbjuder integration med Billmates betaltjänster. Den finns på min Github här: https://github.com/emilisaksson/billmate Modulen installeras via npm: npm install –save billmate https://www.npmjs.com/package/billmate    // Emil

React

React – Smidiga webbapplikationer React är ett Javascript-ramverk utvecklat av Facebook och är beprövat av miljontals användare eftersom Facebook i sig är uppbyggt på det. React använder sig av en teknik som kallas virtuell DOM, vilket drastiskt ökar prestandan för webbapplikationer utvecklade med React jämfört med till exempel AngularJS eller jQuery. React kan utvecklas med… Läs mera »

Angular

Angular – Webbapplikationernas hjälte Angular är ett ramverk utvecklat av Google som förenklar utvecklingen av webbapplikationer och mobilappar. Angular utnyttjar kraften i programmeringsspråket TypeScript, vilket gör det till ett populärt och flexibelt ramverk. AngularJS AngularJS är den första versionen av Angular. Detta ramverk drivs endast av Javascript men är fortfarande populärt och används fortfarande.

TypeScript

TypeScript – Javascript på steroider Javascript är ett väldigt flexibelt och användbart språk i sig. TypeScript är en förlängning av Javascript och tillför många funktioner och verktyg som förenklar och påskyndar utvecklingen av mjukvara. TypeScript blir särskilt kraftfullt om man använder det i kombination med andra tekniker som Angular, NativeScript, och NodeJS.

NodeJS

NodeJS – Javascript utanför webbläsaren Javascript är ett flexibelt programmeringsspråk vars popularitet har växt för varje år. Språket är mest känt för sin användning på hemsidor, där det möjliggör komplexa och avancerade applikationer som kan köras i webbläsaren. NodeJS möjliggör körning av Javascript  utanför webbläsaren. Detta gör att man kan skriva servermjukvara, skrivbordsapplikationer, API:er, mobilappar,… Läs mera »

Mjukvara och systemutveckling

Modern mjukvara med de senaste teknikerna Vi använder oss av de senaste teknikerna när vi utvecklar skräddarsydda mjukvarusystem. Vår approach till mjukvaruutveckling gör slutprodukten plattformsoberoende, skalbar, och säker. En bred repertoar När det gäller mjukvara så är det viktigt att använda rätt verktyg till rätt uppgift. Vi jobbar med följande tekniker och programmeringsspråk: NodeJS NodeJS… Läs mera »

Din externa IT-avdelning

Behöver ni verkligen en egen IT-avdelning? IT och digital utveckling är en nödvändighet för alla företag. En intern IT-avdelning är dock inte alltid motiverat, särskilt inte för mindre företag. KA50 Design kan vara er externa IT-avdelning. Vi finns där när ni behöver hjälp och ger er professionell service i alla lägen. Vi kan hjälpa er… Läs mera »