Sidor som handlar om hacking

Lösenordssäkerhet: Undvik att bli Inge Koll

Detta inlägg är en uppföljning på historien om Inge Koll som råkade ut för den illvillige Sten Koll. Om du inte har läst det inlägget så bör du läsa det först: Lösenordssäkerhet: Historien om Inge Koll Vad kunde Inge Koll ha gjort annorlunda? Nu tänker du kanske: ”Benj4min2018 är ju ett uppenbart klantigt val av lösenord. Han… Läs mera »

Lösenordssäkerhet: Historien om Inge Koll

Det enda som står mellan oss och illvilliga hackare är våra lösenord. Idag, när den genomsnittliga internetanvändaren har fler konton än någonsin tidigare så spelar starka lösenord en väsentlig roll för att säkra vår identitet i den digitala världen.  Detta är historien om Inge Koll, och hur enkelt hans digitala identitet kunde kontrolleras av en… Läs mera »

Kvalitetssäkra er hemsida!

Hur säker är er hemsida egentligen? Webbsidor med allvarliga säkerhetshål, svaga lösenord, och föråldrad mjukvara är mycket vanligare än man kan tro. Är ni osäkra på hur väl er hemsida lever upp till dagens säkerhetsstandarder? Hur bra underhåller ni er webbplats? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er att säkra upp er… Läs mera »