Sidor som handlar om grafik

Är ditt företag rustat för den digitala världen?

”Jag har en hemsida, alltså finns jag.” – René Descartes, 1637 I vår digitala tidsålder så är det viktigare än någonsin att ditt företag är up-to-date när det kommer till media- och IT-strategier. Bristfälliga strategier gör att man inte når ut i bruset på ett effektivt sätt, och ditt företag kan gå miste om mycket… Läs mera »

Grafik & Visualisering på era villkor

Behöver ni en ny logotyp, en snygg infographic, broschyr, presentation, eller annat grafiskt material? KA50 Design hjälper er med rubbet. Vi erbjuder följande: Infographics Logotyper Konceptbilder Referenser KA50 Design fotograferar & skapar reklammaterial till SkåneSparris.  Uppdraget innefattade fotografering samt videoproduktion. KA50 Design skapar grafik till Eslövs IK:s video- och bildmaterial.  Se mer på deras Facebooksida:… Läs mera »

3d-modellering

  Vi hjälper er att visualisera era produkter eller tjänster med hjälp av 3D-modellering.   Har ni planer kring era fastigheter och vill få en uppfattning om resultatet på förhand? Vi hjälper er att visualisera era planer.   Behöver ni en animerad promo till er nya kampanj? Vi hjälper er.