Sidor som handlar om drönarvideo

Mediatjänster i Skåne

Vi rockar kameran – så att du slipper! Vi, tillsammans med våra samarbetspartners, har allt som behövs för att skapa professionell rörlig media samt kaptiverande och känsloväckande bilder. Vi kan konsten att förädla foto och video på ett sådant sätt att slutprodukten som levereras till er är av högsta kvalité. Video Vi kan hjälpa er… Läs mera »

Videoproduktion med ert företag i fokus

Oavsett om ni efterfrågar en promo, en reklamvideo, facebookvideo, drönarvideo eller bara en video för dokumentation så hjälper vi er. Vi har erfarenhet av planering, filmning, och efterbehandling av videoproduktioner i olika former och utföranden. Vi anpassar oss givetvis efter era önskemål för att kunna producera material av högsta möjliga kvalitet. Köp inte grisen i… Läs mera »

Flygfotografering – Värt att veta

Från och med 1 augusti 2017 så blev det återigen tillåtet att flyga med obemannade luftfarkoster utrustade med kamera. Detta har gett upphov till en ökad försäljning av drönare, och många personer har börjat erbjuda ’flygfoto-tjänster’ utan att ha koll på gällande regelverk. Vilka regler gäller? Alla som flyger drönare på uppdrag av någon annan… Läs mera »

Flygfotografering med drönare i Skåne

Vill du visa upp din verksamhet från sin bästa sida? Då har du kommit rätt! KA50 Design erbjuder professionell flygfilmning med multikopter(vanligen kallade ’drönare’). Jag har 10 års erfarenhet av radiostyrda flygfarkoster och hjälper er med allt från planering till videoredigering, produktion, och publicering. Varför filma från luften? Om man vill föreviga ett event, en… Läs mera »