Mjukvara och systemutveckling

Modern mjukvara med de senaste teknikerna

Vi använder oss av de senaste teknikerna när vi utvecklar skräddarsydda mjukvarusystem. Vår approach till mjukvaruutveckling gör slutprodukten plattformsoberoende, skalbar, och säker.

En bred repertoar

När det gäller mjukvara så är det viktigt att använda rätt verktyg till rätt uppgift. Vi jobbar med följande tekniker och programmeringsspråk:

NodeJS

NodeJS bygger på det populära programmeringsspråket Javascript som vanligtvis körs i webbläsare och möjliggör applikationer som fungerar lika bra på Windows, Linux, och Mac OS.

TypeScript

TypeScript är en förlängning av Javascript och ökar produktiviteten och förbättrar kvalitén på mjukvaran. TypeScript fungerar bra i kombination med NodeJS, Angular, och NativeScript.

PHP

PHP är ett av de vanligaste programmeringsspråken på internet. Språket lämpar sig särskilt för webbsidor och driver några av webbens mest populära CMS, exempelvis WordPress.

C#

C# är ett stabilt objektorienterat programmeringsspråk utvecklat av Microsoft. Språket är vanligast på Windows-plattformar men har på senare tid blivit vanligare på andra plattformar.

Angular

Angular är ett ramverk för webbapplikationer och mobilappar. Ramverket är byggt på TypeScript och har blivit mycket populärt under de senaste åren.

React

React är ett Javascript-ramverk för webbapplikationer utvecklat av Facebook. React erbjuder bra prestanda och är beprövat av Facebooks miljontals användare.

Databaser

Vi använder oss främst av databasteknikerna SQL Server, MySQL, och MongoDB. Alla teknikerna har sina egna fördelar, och vi väljer den teknik som passar bäst för varje projekt.