Moderna & snygga hemsidor

Vill ni ha en snygg och funktionell hemsida?

Vi hjälper er att skapa en användarvänlig och snygg hemsida som speglar er verksamhet och framhäver ert varumärke. Vi finns med från ax till limpa, så ni behöver inte tänka på varken designprocessen, utvecklingen, eller webbhostingen - om ni inte vill förstås.

En webbsida, alla enheter

I slutet av 2016 hände något väldigt intressant. Det var nämligen då antalet besökta webbsidor från mobila enheter översteg antalet besök från persondatorer för första gången.

När man utvecklar moderna hemsidor måste man givetvis ha detta i bakhuvudet. En mobilvänlig hemsida är dessutom en förutsättning för att man skall få bra synlighet hos sökmotorerna, framför allt hos Google. Läs mer om vårt arbete kring sökmotoroptimering här.

 

Ett CMS som passar er

Att välja rätt Content Management System, eller CMS-verktyg, är väldigt viktigt för att man på ett bekvämt sätt skall kunna administrera hemsidan efter att den är färdigställd. Det skall vara lätt för dig som administrerar hemsidan att själv publicera bilder, nyheter, eller blogginlägg och redigera innehållet på sidorna.

Idag använder majoriteten av alla webbplatser WordPress som CMS, och det är även det vi brukar rekommendera. Vi är dock inte bundna till WordPress utan arbetar även med andra CMS så som Joomla, Drupal, Umbraco, EPiServer med flera.