Apputveckling för alla enheter

Finns det en app för det...?

Detta har du säkert sagt vid flertalet tillfällen. Har du en app-idé som du vill förverkliga eller behöver ditt företag en mobilapp? Vi hjälper er med både design och utveckling. 

Appar som bygger på de nyaste teknikerna

Vi har många års erfarenhet av att utveckla appar till både iOS och Android. Tekniken bakom mobilapparna har utvecklats i en rasande fart de senaste åren och är idag mer avancerade än någonsin.

Hybridappar - en teknik som blir allt vanligare

En hybridapp är i grund och botten endast en nogrannt mobilanpassad webbsida som man förpackar i ett "skal" som distribueras som en mobilapp i iTunes och Google Play Butik.

Fördelen med mobilappar är att man endast behöver utveckla en app, som automatiskt fungerar på både iOS och Android-enheter.

NativeScript

NativeScript är en relativt ny teknik som möjliggör utveckling av nativa(ej hybridappar) genom att utnyttja kraften i Angular och TypeScript.

Om man redan har applikationer som är byggda i Angular eller TypeScript så bör man överväga NativeScript till sin mobilapp eftersom man eventuellt kan återanvända en del av den befintliga kodbasen.

React Native

Ett alternativ till NativeScript är React Native. Ramverket bygger på React som utvecklas av Facebook vilket innebär att det är en relativt beprövad teknik.

Om man redan har applikationer som är byggda i React så bör man överväga React Native till sin mobilapp eftersom man eventuellt kan återanvända en del av den befintliga kodbasen.